Snickare i Skövde

Är det dags för en renovering i hemmet? Eller behöver du en hjälpande hand vid nästa byggprojekt? Vi på Seniorjobb i Skövde har erfarna snickare som hjälper er med renoveringen till ett bra pris. Vi hjälper er med mindre såväl som större snickeriarbeten i ert hem. Våra medarbetare har samlat på sig lång erfarenhet och bred kunskap inom snickeri och ser till att hjälpa dig med dina projekt, så att du får extra tid över till familj och fritidsintressen.

För oss är kunden alltid i fokus och du kan känna dig trygg när du anlitar oss som din snickare i Skövde med omnejd. Våra glada och aktiva seniorer besitter därför den kompetensen som krävs för ett lyckat byggprojekt. Tack vare våra medarbetares långa erfarenhet kan vi hjälpa er med en lång rad olika snickeriarbeten, allt från montering av kök till uppsättning av lister och mycket mer. Kontakta oss för att diskutera hur våra snickare kan hjälpa just er.

ROT-avdrag vid snickeriarbeten

Vad det kostar att anlita en snickare i Skövde med omnejd beror helt på arbetets omfång och typen av arbetsuppgifter. När du anställer oss som snickare kan du nyttja ROT-avdraget som ger 30% i skattereduktion på underhållsarbeten, tillbyggnation och ombyggnation. Du betalar då endast 70% av kostnaderna för snickeri arbetet. Vi hjälper dig att ansöka om skattereduktion med ROT-avdrag.

Varmt välkommen att kontakta oss för hjälp av snickare i Skövde!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå