Flyttstäd i Skövde

Vi erbjuder trygg flyttstädning i Skövde med omnejd utförd av våra erfarna och aktiva seniorer. Det är mycket som ska göras när man står inför en flytt. Det är en situation som kan upplevas som stressfylld för många. Låt därför oss på på Seniorjobb i Skövde tar hand om er flyttstädning så att ni kan fokusera på ert nya hem till fullo.

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med den flyttstädning vi genomför. Vi erbjuder därför städgaranti så att du som kund kan känna dig trygg i att anlita oss. Vi är inte nöjda förrän du som kund känner dig nöjd. Självklart tar vi med det städmaterial och den utrustning som behövs för att göra en bra flyttstädning.

Vid en flytt är det viktigt att lämna över bostaden i ett gott skick till sin nästa ägare, oavsett om det är en bostadsrätt eller hyresrätt. Vi går igenom bostaden och städar den grundligt, både i kök, badrum och allrum. Oavsett om du behöver hjälp med flyttstädning i lägenhet, radhus eller villa, så finns vi till ditt förfogande. Vi har kompetensen och yrkeserfarenheten som krävs för att lämna över bostaden i toppskick.

RUT-avdrag vid flyttstäd

Vad en flyttstädning kostar beror på bostadens storlek. Använd RUT-avdraget när du anställer oss för flyttstäd i Skövde. RUT-avdraget ger rätt till 50% avdrag i skattereduktion på hushållsnära tjänster såsom flyttstäd. Alltså betalar du endast halva kostnaden för städningen. Vi hjälper dig att ansöka om skattereduktion med RUT-avdrag.

Varmt välkommen att kontakta oss här nedan för flyttstäd i Skövde!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå